Yogui Kids Casal d’estiu

A l’escola s’aprèn matemàtiques, llengua, música, ciències naturals, socials… però s’aprèn a afrontar els problemes del dia a dia? Quina postura hem d’adoptar com a persones davant una situació complexa? Com podem expressar les emocions? Reconèixer-les, identificar-les, gestionar-les? L’èxit personal ja no es vincula únicament a l’èxit acadèmic.

Els nens/es es mouen sobretot per emocions i sentiments i creiem que és l’etapa que implica sens dubte el més ampli desenvolupament de les seves capacitats tots els camps. 

L’educació emocional afavoreix el creixement integral dels nens i nenes, ajuda als més petits a ser pacients, participatius, empàtics, aprendre a reconèixer i regular les seves pròpies emocions, a entendre les emocions i a expressar-les, i tot això, a través de inoblidables experiències com el nostre casal de juliol, Yogui Kids.

Creiem en tot allò que implica l’educació emocional, per aquest fet hem volgut fer un programa d’activitats, amb el ioga com a fil conductor, per a fomentar l’educació emocional en els més petits.

Amb l’objectiu de proporcionar als més petits un lloc on puguin treballar i aprendre amb el seu cos, relaxar-se i potenciar la seva creativitat, realitzarem aquestes activitats: 

 

 

  • Yoga kids:  a través de la pràctica de ioga,  els nens i nenes aprendràn a exercitar la seva respiració i a relaxar-se. Practicarem ioga mitjançant diferents jocs i contes.
  • Coneix el meu cos i les meves emocions: traballarem el coneixement sobre les parts del cos i de les diferents emocions. Amb cançons, dibuixos i jocs es busca ensenyar als nens el nom de les parts del cos no només en català i castellà, sinó també en anglès i francès. D’altra banda, desenvoluparem dinàmiques per familiaritzar-nos  i coneixer les emocions bàsiques i identificar-les amb nosaltres mateixos.        
  • Aprenc a relaxar-me: l’objectiu d’aquest taller és que els nens aconsegueixin un estat de relax. A més dels jocs de relaxació, els contes de calma i els massatges infantil joguen un paper molt important.
  • Creo amb el meu cos-teatre: amb diferents dinàmiques com a representació de contes, jocs d’improvisació i creació de històries  treballarem l’ imaginació, la pèrdua de vergonya, el treball en grup i l’autoestima.
  • Music and English:  taller amb l’objectiu de millorar el coneixement de la llengua anglesa a través de cançons, balls i jocs, millorant així també el ritme i la coordinació.
  • Creo amb el meu cos (manualitats): l’objectiu d’aquest taller és desenvolupar la creativitat, l’ imaginació i la precisió manual fent servir diferents i divertides tècniques.

 

“Allò que fem per a l’infant no només ho fem per al moment, sinó per a tota la vida”

(Rudolf Steiner)

 

Del 27 de juny fins al 22 de juliol / de 10 a 13h (servei de recollida fins les 13.30h)

Setmana sencera 85€ / taller de dia 20€